Фото конкурс ФОТО КОНКУРС "НЕКА ДА Е ЛЯТО"Здравейте, приятели!

След дълго умуване и изправени пред труден избор, най-накрая сме щастливи да обявим победителите от наскоро приключилия конкурс "Нека да е лято!"

Преди да обявим победителите, бихме искали да ви уверим, че не беше лесно да изберем. Всички участници са прекрасни и заслужават награда, но играта е игра - трябва да бъдат излъчени победители.

Първо място и Ваучер за пазаруване на стойност 50 лв печели: ДИМАНА (ID 1768)

Второ място и Ваучер за пазаруване на стойност 30 лв печели: ВЯРА (ID 1632)

Трето място и Бебешка козметика от OILATUM печели: КРИСТИЯН ГУШЕВ (ID 1686)

Както отбелязахме, изборът ни беше изключително труден, но сме се опитали да бъдем справедливи и безпристрастни. Сред номинираните участници се натъкнахме на снимка, която отпадна при гласуването на журито за крайното класиране, но която решихме да наградим с поощрителна награда за "най-оригинална снимка".

Това е снимката на ЙОРДАН ДАКОВ (ID 1618) - един смел малък пожарникар. Той печели 10% отстъпка при следващо пазаруване в магазина.

 

Благодарим на всички за участието и за достойното представяне! Честито на победителите и до нови срещи в следващите ни конкурси!

Нека наградените се свържат с нас на електронен адрес: info@babystreet.bg за уточняване на детайлите около получаването на наградата!

*** Забележка: Тъй като системата автоматично прави селекцията на 30-те участника, събрали най-много гласове, бихме искали да ви уверим, че сме имали предвид равният брой гласове на последните няколко участника. Също така ви напомняме, че броят гласове, събрани по време на гласуването НЕ е бил определящ при гласуването на журито.

 Победители:

Babystreet - електронен магазин за детски и бебешки дрехи, аксесоари и играчки.
Webdesign, seo оптимизация и поддръжка на сайта от kodart