Условия на доставка

 

Всички стоки закупени от детски онлайн магазин BabyStreet.bg се доставят от куриер на предварително заявен адрес, освен ако изрично не е уговорено друго между потребителя и представител на BabyStreet.

 

При финализиране на поръчка имате възможност да изберете адрес за доставка и типа доставка - Нормална или Бърза.

 

Ако сте регистриран потребител и сте въвели адрес за доставка в своя профил, в процеса на финализиране на поръчка можете да изберете дали да въведете нов адрес или системата да ползва посочения във Вашия профил.

 

В случай, че закупувате продукт от гифт лист на друг потребител или просто искате да направите подарък-изненада на някого, имате възможност да получите стоката и след това да я подарите, или да посочите своя адрес за плащане и различен адрес за доставка.

В случай, че изберете вариант с адрес на доставка различен от този за плащане, закупените стоки се изпращат след като бъде потвърдено плащането.

Заплащането става по товарителница на куриерската компания, а наш консултант ще ви се обади за да уточните най-удобния за Вас вариант за плащане и подробности по доставката.

 

Цените за доставка в рамките на страната са както следва:

1. Нормална доставка - 2 работни дни - 4,99 лв.

2. Бърза доставка - 1 работен ден - 6,90 лв.

3. Доставка до офис на Еконт - 5.70 лв

3.1 Доставка до офис на Спиди - 4,00 лв

4. За покупки на стойност над 49,00 лв. нормалната доставка със срок 2 работни дни е безплатна.

 

*За поръчки които са изпратени и потвърдени до 14:00 часа, стоките се изпращат на заявения адрес в същия ден и се доставят в рамките на 48 часа.

 

*В случаите, когато поръчката е пусната или потвърдена от наш консултант след 14:00 часа, стоките се изпращат и срока за доставка започва да тече от следващия работен ден, освен, ако наш консултант не потвърди, че е възможно изпращането да стане в същия ден.


*Стойността на доставката се начислява след калкулиране на отстъпките и се дължи за всяка продажба, включително когато стоката е заплатена с налични средства от баланс по сметка.

Babystreet - електронен магазин за детски и бебешки дрехи, аксесоари и играчки.
Webdesign, seo оптимизация и поддръжка на сайта от kodart