За нас

Здравейте и добре дошли в BabyStreet - Нашата детска улица!

Казвам се Стефан Крумов и заставам с името си  пред вас, защото ние от babystreet държим на личното отношение и уважаваме уникалността на всеки наш клиент.

Считам, че е важно да споделя мотивите за създаването на този магазин.

Като баща на две деца, ангажиран с ежедневни задачи, не веднъж съм се сблъсквал с изобилието от детски стоки със съмнително качество, с некомпетентно обслужване и често неадекватни цени.

Това провокира отварянето на онлайн магазин. Така BabyStreet се превърна в отражение на всичко онова, което не веднъж със съпругата ми сме мечтали да срещнем като обслужване и отношение при избора на стоки за нашите дечица - професионализъм, коректност, високо качество на продуктите.

Решихме, че всеки родител заслужава място, на което може да пазарува бързо, удобно и качествено, да контактува с други родители, да споделя мнение и да знае, че ще бъде чут.

Бебешките дрехи, облеклата за момичета и момчета, пантофките и детските обувки, всички детски аксесоари и играчки, които можете да купите в този онлайн магазин, са подбрани с грижа и внимание към Вашите деца.

Вярваме в безпогрешния усет на майката, затова подбора на всички детски дрехи, играчки и аксесоари поверих на екип от майки, подкрепен от специалисти в областта на детското развитие и облекло, за да достигне до Вас и най-скъпите Ви същества само най-доброто.

Желанието ни е, когато получите нашите стоки да изпитате задоволство и да знаете, че сте направили най-добрия избор. Постарали сме се да Ви предложим най-качествени и съвременни стоки на достъпни цени. Желанието ни е BabyStreet да се превърне не само в любима улица за пазаруване, но и в място за споделяне на ценен опит и идеи, от които аз самия като родител често се нуждая.

В името на Вашето удобство и добро настроение на нашата улица има фото и магазин за подаръци. Ако искате да покажете своето малко съкровище, за да му се радват повече хора, направете го в нашия фотоконкурс и спечелете някоя от чудесните ни награди.

Ако пък Ви е омръзнало да получавате безполезни подаръци и на всеки детски рожден ден се сдобивате с няколко еднакви играчки и дрешки, то нашата услуга „гифт лист“ е специално за Вас. Чрез нея Вие сами правите списък на нещата, от които детето Ви има нужда и улеснявате своите гости в избора на подарък. Но ако все пак детето Ви се е сдобило с дрешка, която не му е по мярка или Ви е жал да изхвърлите якенцето, което е омаляло твърде бързо, при нас ще имате възможност да размените дрешки с други майки като Вас или да продадете някои неуспешни подаръци и покупки.

Екипът на BabyStreet e отворен към всички свежи идеи, които ще направят  разходката по нашата улица още по-полезна и приятна.

Желанието ни е  babystreet да бъде Вашата алея за срещи, за купуване на подаръци, за намиране всичко нужно за удобството и доброто настроение на Вас и Вашето дете. В динамиката на днешния ден не е лесно да си родител и именно затова ние от babystreet бихме искали да Ви помогнем да спестите ценно време и енергия, за да растат децата ни обградени с грижи и внимание.

С грижа за нашите деца!

Стефан Крумов

управител, Бейбистрийт

Babystreet - електронен магазин за детски и бебешки дрехи, аксесоари и играчки.
Webdesign, seo оптимизация и поддръжка на сайта от kodart