Продажба и размяна на детски дрехи

Всяка майка знае, че децата растат с дни и часове и понякога се случва дадена дрешка да бъде облечена само веднъж или два пъти преди да стане малка. Екипът на BabyStreet е наясно с това и ти дава възможност да продаваш или разменяш такива дрешки на страниците на сайта.

Няма ли да е чудесно, ако можеш да продадеш или размениш почти нова дрешка с някой, който е в подобно на твоето положение, като и двамата спестите разходи? Ние смятаме, че е така и ти даваме тази възможност. :)

*Важно: Тази система е създадена в помощ на родителите. Обяви могат да публикуват само регистрирани потребители след одобрение от екипа на BabyStreet. Не се допуска системна търговия с цел печалба и екипа си запазва правото еднолично да определя критериите за това, както и да одобри или отхвърли обява. Системата подлежи на строга модерация и обяви несвързани с детски дрехи и аксесоари, или такива с търговска насоченост не се допускат. Коментари с неподходящо съдържание и/или окачествени като спам се изтриват без предупреждение.

С пълните условия за ползване на системата "Продавам / Разменям" можете да се запознате на тази страница.

Babystreet - електронен магазин за детски и бебешки дрехи, аксесоари и играчки.
Webdesign, seo оптимизация и поддръжка на сайта от kodart