Покани приятел и пазарувай безплатно

Системата "Покани приятел и пазарувай безплатно" позволява регистрирани потребители на онлайн магазин за детски дрехи www.babystreet.bg да поканят свои приятели и да печелят процент от стойността на всяка тяхна покупка.

 

Покани приятел и пазарувай безплатно

 

**ВАЖНО: За да бъде валидна поканата е необходимо поканеният потребител да се регистрира като използва линкът изпратен чрез e-mail покана, за да може системата да го идентифицира като свързан с потребителя, който го е поканил.

В случай, че поканеният се регистрира използвайки стандартната функция на магазина, системата не може да свърже двамата потребители и този, който е изпратил поканата няма да получава процент от покупките на своя приятел.

 

Ако все още нямате профил в BabyStreet, използвайте нашата форма за регистрация за да получите достъп до всички функции на системата, много отстъпки и приятни изненади.


Ако сте регистриран потребител можете да поканите своите приятели веднага, чрез формата, която ще откриете в своя профил.

 

След като поканеният потребител се регистрира, 3% от цената на всички поръчани от него стоки се начислява във виртуална сметка на потребителя, който го е поканил.

 

Дори в случаите, когато поканеният потребител заплаща част от цената или цялата поръчка със средства събрани в собствената си виртуална сметка, потребителя, който го е поканил в системата получава своя процент от стойността на поръчаните стоки. Начинът по който са натрупани сумите в сметката не влияе на начисляването на процент. Процентът се начислява върху стойността на стоките, след приспадане на приложимите отстъпки, преди да бъде приспадната сума от собствената му виртуална сметка и преди начисляване на сума за доставка.

 

Пример - Потребител 1 кани потребител 2:

Потребител 2 печели ваучер на стойност 50 лв. от фотоконкурс, който се начислява в неговата виртуална сметка.

Потребител 2 закупува стоки на стойност 50 лв. и като регистриран потребител получава отстъпка в размер 2% или 1лв.

Оставащата сума за плащане е 49 лв.

От сметката на потребителя се приспадат 49 лв. за закупуване на стоките.

Към крайната цена се прибавя стойността на доставката от 4,99 лв.

Крайната сума, която Потребител 2 заплаща е 4,99 лв.

На потребител 1 се прехвърля сума равна на 3% от стойността на поръчката (49 лв.) или 1,47 лв.

 

В случаите, когато наличността по виртуалната сметка покрива напълно стойността на закупените стоки, потребителя заплаща само стойността на куриерските услуги според избрания от него тип доставка.

 

Няма ограничение в броя приятели, които даден потребител може да покани. Системата начислява суми само върху стойността на покупките на потребители, които са пряко поканени.

Пример - Ако потребител 1 покани потребител 2, а потребител 2 покани потребител 3:

Потребител 1 получава процент от покупките на потребител 2, но не и на потребител 3.

Потребител 2 получава процент само от покупките на потребител 3.

 

Потребителите могат да следят баланса и движението на суми по виртуалните си сметки. Информацията за налични средства по сметката и последно прехвърлени суми се намират в секция "Баланс по сметка" на потребителския профил.

 

ВАЖНО*: Сумите по виртуална сметка на потребителя се начисляват след като поръчката на поканения потребител бъде приета и заплатена. Възможно е забавяне в отразяване на прехвърлените суми в рамките на 2 до 3 работни дни, в зависимост от избрания начин на плащане и срок на доставка.

Сумите натрупани във виртуалните сметки на потребителите могат да бъдат ползвани единствено за закупуване на продукти от онлайн магазин за детски дрехи www.babystreet.bg и не могат да бъдат осребрявани в брой или ползвани за други цели.

 

Babystreet - електронен магазин за детски и бебешки дрехи, аксесоари и играчки.
Webdesign, seo оптимизация и поддръжка на сайта от kodart